Close Change language
Is this websites language okay for you? You can change the language here.
  • Gratis levering over 500 (ellers 50 DKK)
  • Levering 2-5 dage
  • 14 dages fri retur & bytteret
Hvad er den nemmeste genvej til en mislykket vandretur med overnatning? Et telt der viser sig ikke at være vandtæt står nok uden tvivl højt på listen. Dog er der en anden faktor, som står næsten ligeså højt – forkert fodtøj! Derfor finder man altid et bredt og velassorteret udvalg i vandrestøvler her på Effektlageret.dk, fra en række anerkendte mærker. Vi kan blandt andet tilbyde vandrestøvler fra Haglöfs, Keen, Viking, LaCrosse og Colombia.

Når man skal ud og vandre, så bør man som udgangspunkt vælge sål efter underlaget, når man skal finde nye vandrestøvler. Et nemt tip er, at en blød sål er at foretrække hvis man skal på længere gåture og let vandring, hvorimod en vandrestøvle med hårdere sål egner sig godt til kuperet terræn og vandring med oppakning.

Her på Effektlageret.dk har vi stor erfaring med ude liv og fritid. Det gælder både indenfor fiskeri, jagt, vandring samt meget andet. Med over 40 års erfaring i branchen, har vi efterhånden opsnappet et par gode tricks eller ti, og dem deler vi hellere end gerne ud af. Skulle du således have spørgsmål vedr. valg af korrekte vandrestøvler, så tøv ikke med at kontakte os her på Effektlageret.dk. Så finder vi nemt ud af i fællesskab, hvilke modeller der passer allerbedst til det terræn du ønsker at gå i. Et par gode vandrestøvler er nemlig én af de ting, som man ikke må snyde sig selv for.

Køb vandrestøvler og vandreudstyr

Forkert fodtøj kan ødelægge turen. Det er ikke kun vabler og ømme fødder når man slår lejr om aftenen, som til kan tilskrives forkert fodtøj. Ligesom indenfor mange sportsgrene, så risikerer man længerevarende skader hvis man ikke vælger det rigtige fodtøj (vandrestøvler) til vandreturen. Kvaliteten skal være helt i top, og samtidigt skal ens vandrestøvler være pålidelige, ikke mindst når man befinder sig i kuperet terræn. Tøv derfor ikke med at klikke ind på vores kategori med vandrestøvler samt andre typer fodtøj til ude liv. Her kan du læse nærmere omkring de forskellige vandrestøvler, og måske finde den helt rigtige model til dig. Vi holder altid et meget højt kvalitetsniveau, og har samtidigt masser af vandrestøvler til ekstra stærke priser.