Close Change language
Is this websites language okay for you? You can change the language here.
  • Gratis levering over 699 (ellers 49 DKK)
  • Levering 2-5 dage
  • 14 dages fri retur & bytteret
  • Prismatch på alt

Reklamationsret

Reklamationsret 
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. 
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. 
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation/vores vurdering.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
For kunder med adresse i Danmark: Kontakt os på effekt@effektlageret.dk for at få fremsendt en forudbetalt portolabel pr. e-mail, såfremt du ikke stadig er i besiddelse af den vi fremsendte ved afsendelse af varen.

 

Varen sendes til: 
Effektlageret ApS
Vejlevej 70
8700 Horsens
Danmark
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller med nogen anden form for opkrævning vedhæftet.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet i form af dette skema, som du finder ved at klikke her.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Jakob på jakob@effektlageret.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.01.2020