Close Change language
Is this websites language okay for you? You can change the language here.
  • Gratis levering over 500 (ellers 50 DKK)
  • Levering 2-5 dage
  • 14 dages fri retur & bytteret
Her på Effektlageret sætter vi en stor ære i altid, at kunne tilbyde de vigtigste grejer. Det gælder uanset om du skal på fisketur, på jagt eller på vandretur. Derfor forhandler vi naturligvis også et stort udvalg i smart udendørsbeklædning, ikke mindst et stort udvalg i jagttøj til stærke priser.

Præcist hvilken type jagttøj man ifører sig kan være af ganske stor betydning for hvorvidt ens jagt bliver succesfuld eller ej. Først og fremmest gælder det om at vælge jagttøj med den rigtige camouflagefarve. Skal man en tur ud i snelandskabet, så skal der en anden type jagttøj til, end hvis man skal på storvildt jagt på savannen. Ikke kun for at man kan holde varmen, men også for at man kan skjule sig bedst muligt. Derfor forhandler vi altid mange forskellige typer jagttøj, uanset om det gælder jagtbukser, jagtjakker eller en tredje type jagtbeklædning.

En anden vigtig facet ved jagttøj er, at tøjet skal være pålideligt. Jagttøj vil ofte blive udsat for en række forskellige strabadser. Det ene øjeblik ligger man måske på lur i buskadset, og næste øjeblik vandrer man igennem vanskeligt terræn. Derfor gælder det om at vælge jagttøj i den helt rigtige kvalitet. Netop af denne grund forhandler vi udelukkende jagttøj i solide materialer, smarte design og med smarte features som ekstra lommer etc. På den måde kan man bedre koncentrere sig om det, som det hele handler om, nemlig at lande drømmebyttet. Med pålideligt kvalitetsjagttøj, forløber hele ens jagttur ganske simpelt nemmere.

Jagttøj online

Her på Effektlageret har vi stor erfaring indenfor stort set alle typer friluftsliv. Det gælder ikke mindst jagt og jagttøj. Med over 40 års erfaring indenfor branchen, og ved konstant at holde os opdaterede omkring nye produkter på markedet, sidder vi altid klar til at besvare spørgsmål vedr. valg og køb af jagttøj. Det er vores mål, at vores kundetilfredshed altid skal være så høj som muligt. Jagttøj købt hos os skal være i den helt rigtige kvalitet, og skal hjælpe til med at enhver jagttur bliver både fornøjelig og givende. Tøv derfor ikke med at klikke ind i vores mange kategorier med smart udendørsbeklædning – ikke mindst jagttøj. Vi er altid lagerførende i en række af markedets mest populære mærker, til stærke priser.