Close Change language
Is this websites language okay for you? You can change the language here.
  • Gratis levering over 500 (ellers 50 DKK)
  • Levering 2-5 dage
  • 14 dages fri retur & bytteret
Hvis man hører til gruppen af mennesker, som holder af den type ferie hvor der er mindre fokus på opvartning og afslapning ved poolen, og mere fokus på de helt store naturoplevelser, så er Effektlageret.dk det helt rigtige sted at købe ind til turen. Webshoppen bugner lige nu med gode tilbud på kvalitets rejseudstyr.

Uanset om man skal på vandretur i de norske fjelde eller besøge Sydamerikas regnskove, så har vi næsten med sikkerhed den type rejseudstyr der skal til, eller i hvert fald en stor del af det. Vi har over 40 års erfaring i branchen, og rejseudstyr er én af vores helt store passioner, sammen med jagt og fiskeri. Dette betyder først og fremmest, at vi kan tilbyde grundig information omkring alle produkterne på siden. Dermed sikres det, at du og dine rejsefæller altid kommer velforberedte af sted, næsten uanset hvor rejsen går hen.
Når det gælder den type rejseudstyr som vi forhandler, så er der en række facetter, som skal være i orden. Det gælder i særlig høj grad rejseudstyrets pålidelighed. Selv den mindste defekt kan betyde, at fokus bliver flyttet fra det som rejsen i virkeligheden handler om, nemlig at opleve naturskønne omgivelser på helt tæt hold. Derfor vil du udelukkende finde grejer i førsteklasses kvalitet, når du bladrer rundt i vores store udvalg. En anden vigtig ting ved rejseudstyr er, at det skal være kompakt og ikke veje for meget. Igen sikrer dette, at man på bedste vis kan koncentrere sig om det som det hele handler om.

Køb rejseudstyr


Et godt es i ærmet når man rejser, er at være velforberedt allerede inden man forlader hjemmet. Man skal naturligvis pakke efter de forudsigelige dele af rejsen. Her tænkes på soveforhold, tilberedning af mad etc. Lige så vigtigt kan det dog være, at man sørger for at have pakket grejerne som skal til, hvis der pludselig opstår en u forventet situation. Her tænkes på grejer som førstehjælpsudstyr og lignende. En god regel at skrive sig bag øret er, at man skal have respekt for naturen, fordi den ikke har nogen respekt for én. Dette kan synes dramatisk, men ikke desto mindre er det sandt. Ved at pakke det rigtige udstyr sikrer man, at eventuelle småskavanker ikke ødelægger turen, og samtidigt at der midlertidigt kan tages hånd om sår og lignende, i tilfælde af større uheld.

Pakker man rejseudstyret med omhu, og sørger man for at læse på lektien hjemmefra, så øger man sine chancer for at få en god tur gevaldigt. Skulle der eventuelt rejse sig spørgsmål vedr. valg af forskellige typer rejseudstyr, så tøv ikke med at rette henvendelse til vores kundeservice. Vi sidder klar til at besvare små og store spørgsmål, og deler hellere end gerne ud af vores erfaring, så du og dine medrejsende kan få den bedst mulige oplevelse. Klik ind på de mange kategorier med kvalitets rejseudstyr allerede nu, og se det stærke udvalg til gode priser.