Close Change language
Is this websites language okay for you? You can change the language here.
  • Gratis levering over 500 (ellers 50 DKK)
  • Levering 2-5 dage
  • 14 dages fri retur & bytteret
Effektlageret.dk er din førsteklasses friluftsbutik på nettet. Med over 40 års erfaring fra vores fysiske butik, er vi bestemt ikke nye i faget. Det var af samme grund en ganske smertefri overgang, da vi i sin tid tog springet fra fysisk friluftsbutik i Horsens, til også at forhandle udstyr over nettet. Uanset om det gælder jagt, fiskeri eller andre typer friluftsliv, så er vi friluftsbutikken på nettet, hvor du kan finde alt hvad du behøver.

Vi har inddelt vores side i en række underkategorier. Derfor vil det altid være ganske nemt, at finde præcist den type friluftsudstyr, som du har brug for. Uanset om du mangler et par nye waders, en ny fiskestang og måske et hjul til samme, så har vi en række gode bud, indenfor alle kategorier.

Som friluftsbutik på nettet, føler vi en forpligtelse til at tilbyde mere, end blot at være en billig forhandler. Fra starten var vores mål derfor at oplevelsen af at købe sit udstyr i en fysisk friluftsbutik skulle gengives så godt som muligt. Det personlige touch skulle være intakt. Derfor sætter vi da også stærkt ind på, altid at tilbyde grundig, professionel og kyndig kundeservice her i vores friluftsbutik, hvis det ønskes. Skulle der således rejse sig spørgsmål omkring hvilken fiskestang man bør vælge til havfiskeri, eller hvilket telt, der matcher dine behov bedst, så sidder vi altid klar til at besvare disse efter bedste evne.

Kvalitetsmæssigt holder vi altid et stærkt niveau. Med massevis af velkendte navne som Viking, Haglöfs, ABU Garcia og True North, og et indgående kendskab til de nyeste og mest spændende produkter på markedet, er det vores mål at kombinere det største udvalg, den bedste kvalitet og de laveste priser i vores friluftsbutik.

Uanset om du og familien skal en tur på vandretur, du skal have opgraderet det gamle jagtudstyr eller skal på fisketur med vennerne, så er Effektlageret.dk friluftsbutikken på nettet, hvor turen starter. Guderne smiler altid til de velforberedte friluftsmennesker, og drager man velforberedt af sted, så øger man ofte chancerne for en god tur gevaldigt. Tøv derfor ikke med at klikke ind i de mange spændende kategorier i vores friluftsbutik allerede i dag, og bliv klædt godt på til næste tur ud i naturen.